ONSDAG KVÄLL

I dag fick jag en supersnygg jacka av mamma precis en sån som jag har tänkt mig, NICE. Nu tittar vi på drömmen om italien lite sugen blir man ju. I dag har jag städat påskpyntat och grejat, imorgon är det handla mat åka till fotriktigt och köpa skor till johanna och pyttelite städning kvar. Som tur är slutar jag 14 men jag börjar 6 för vi har äggfrukost i morgon vi blir många så det är ju kul. Victor har det bra i usa fint väder och dom hittar på så mycket roligt varje dag KUL! Johanna har fysikprov i morgon och inlämning i engelska så hon har inte tränat idag hon har blivit så förståndig.


Äntligen helg

Ja det kan man säga äntligen helg!! Efter några veckor med mycket kvällsarbete så är det helg. Det har varit mycket föreläsningar och grejer på kvällarna nu, det har varit väldigt bra saker men jobbigt när man aldrig får vara hemma. NU är det alltså helg och i morgon blir det lite shopping, Johanna har inga skor och Matilda har inga byxor. På söndag kör vi Victor till Landvetter det är ju inte kul att han är borta men det blir skönt och roligt för han att komma iväg. Kollade vädret där och vi får nog plocka fram lite annat också mellan 18-24 hans första vecka, dom är ju kända för sitt växlande klimat dom kan ha -5 på natten och + 22 på dagen. I morgon blir det också träning, elfsborg på tv och allmänt helg. På söndag tror jag att jag ska på friskis och svettis på ett medel pass, jag måste ju komma igång nu. Skidorna är ett avklarat kapitel och nu får man gå vidare. Vilket väder det har varit nu några dagar riktigt vår, idag när Lotta på jobbet åkte iväg på sin rast var det 16 gr ute helt fantastiskt!!!! Ha en  bra helg Ha det gott igelkott!

Dagarna går fort

NU har vi ju hunnit med våra skidlopp och väntar väl i princip på våren nu, vi åker fortfarande skidor som motion när snön är borta ska jag köpa ett 20 kort på friskis där man kan prova lite olika saker och börja med promenader igen förhoppningsvis med stavar någon gång i veckan, det blir roligare med stavar. Victor ska iväg och jobba och jag ska på föräldrarmöte i fotbollen, Matilda kom hem från skolan och mådde inte bra först mådd hon illa men åt mellanmål så det var det nog inte sen ville hon ha halstabletter så jag vet inte vad det är , hoppas hon kan gå till skolan imorgon, hon är sjuk lite ofta tycker jag för att vara så stor. I går hade vi utvecklingsdag, vi var i parkhallen det var bra förmiddagen var jättebra eftermiddagen lite mindre bra men vad gör en sån dag med en ? FLera avdelningar på jobbet var helt slut idag, man får en känsla av att vara otillräcklig när man är på såna dagar det är det ena och det andra dom står och pratar om som vi har i uppdrag och ett uppdrag är ett uppdrag alltså vi kan inte välja själva om vi vill göra detta eller inte, men NÄR ska vi vara med barnen det kan man verkigen undra!!! Alla är lite trötta och slitna även om det blev några dagars extra ledigt, nu vill vi ha påskledigt!!!! Jag har i alla fall köpt chi san i dag piggare måste jag bli, jag som mår bra av en sån här vinter borde inte bli så här trött. Snart ska vi anmäla oss till vasaloppet igen vi ska bara få lön först. På fredag är jörgen utbjuden av ett åkeri bowling och mat på poolhouse och jag ska hämta dom.

Ledig

Det har varit mycket ledigt den sista tiden, först Tänndalen på sportlovet och sedan den ofrivilliga ledigheten då förskolan fick stänga och nu en ledig fredag. I dag ska jag klippa mig handla mat och vika tvätt sen får vi se vad som händer, Johanna tyckte vi skulle sola när hon kom hem får väl se om det finns tider. I morgonbitti ska jag köra jörgen till volvo på hulta där bussen går till sälen det är ju vasaloppet på söndag. Jag och victor har ju gjort vårat jag väntar på att få anmäla mig till nästa år får se vad victor säger. Lite irriterande att skriva för väldigt ofta tar inte tangenten så man får trycka flera gånger. På söndag ska Matilda spela innebandyturnering i viskafors och sen ska vi äta lunch i Rydboholm, mysigt. I morgon ska jag nog ta en skidtur på ymer nu har dom spårat i gen så det är nog perfekta spår. Ha en bra dag i solen det ska jag ha i allafall

RSS 2.0