Kvällspromenad

Nu ska vi gå en liten promenad så vi får lite luft. I dag har jag bakar lussekatter det luktar jul i vårt hus just nu Mysigt! M  och en kompis har varit ute till och från i snön hela dagen just nu spelar dom fifa ett spel som gått varmt sen hon fick det och det är riktigt kul. V är i varberg och J är hos en kompis med en del andra kompisar också det är dock gamla kompisar så det känns ganska lugnt än så länge i alla fall man vet ju inte när kvällen kommer och jag får för mig en massa saker?! I morgon ska Jö jobba 7-16 tror jag det var. Vi ska göra lite ärenden imorgon sen tror jag att jag ska in på gympan i morgon kväll det blir ju ingen cirkel gym på torsdag då vi ska göra fint på avdelningen på kvällen. Men indoor på tisdagen är bokad och denna gången ska jag äta och dricka lite bättre den dagen mot förra tisdagen då jag nästan höll på att "dö". På fredag när jag slutar ska jag handla lite saker jag behöver till att göra adventsfint här hemma sen ska det hem och pyntas och så. Jag har en fundering till på fredag ska jag köpa röda eller vita julstjärnor? Jag ska i vilket fall som helst köpa nya och helst julgardiner också men det får inte vara för mycket tomtar på när man sätter upp dom till advent. På måndag är det apt på jobbet så det är fullt upp hela veckan. På lördag blir det kalas och det är ju alltid trevligt. I kväll blir det Milan mot Fiorentina hoppas det går bra för Zlatan!

Träning och träning

Jag tränar för fullt för att vänja mig vid att använda glasögon, det är ganska jobbigt och svårt jag orkar inte än gå med dom hela dagen men det blir bättre och bättre....Och jag tränar för välbefinnande beach 11 och tjejvasan så det är bara att ligga i 3 ggr i veckan på friskis får se hur det blir sen om det blir en riktig vinter med natursnö då blir det ju fler skidpass och mindre friskis men blir det konstsnö så blir det mer friskis jag hoppas på natursnö givetvis. Nu ska vi åka och handla och köra fotbollsspelarna till träning sen blir det nog vin och räkor om nu alla ska hålla sig hemma i kväll annars blir det väl loka.

Övningskörning

I dag har jörgen övningskört med båda två på olika sätt, victor har kört ganska mycket idag i och med att det närmar sig. I dag har det varit en väldigt lugn dag med lite fix här hemma. I morse var vi på kyrkogården och tände ljus och nu på em var vi en sväng hos Margret och Per så jörgen fick gratulera på farsdag. I morse vid frukosten fick jörgen paket av barnen i år blev det en lång ärmad tröja. Vi har rensat i matildas gadrob också det blev en hel del v i kunde lägga undan eller rättade sagt skänka till välbehövligt ändamål. I kväll blir det kycklingpaj och sallad det ska bli gott. I morgonbitti blir det en promenad innan jobbet det kan behövas efter denna helgen.....

Kalasdag

I går var jag ledig och då var jag och Anette i Göteborg, det var kul mycket affärer, vi fikade och lunchade en hel dag med andra ord i götet. I dag ska vi ha kalas för Matilda hon har bestämt mat och tårta som vi har fixat nu. Nu blir det lite dukning och små fix. J jobbar detta är första av tre helger på raken som han kommer att jobba, kan bli att vi kanske gör något kul för pengarna vad vet jag, jo vi ska ju till Kreta i Augusti men något litet menar jag man kan ju inte bara jobba och vara förälder man måste göra något ibland. Får se hur mycket ledigt det blir i Jul när det ligger så dåligt till men fyra dagar ska jag i alla fall vara ledig för så pass mycket flex har jag. VI ska ha planeringsdag på trettondagsafton!!!?? Helt sjukt!!! Men sen ska vi ju till gothia och kolla innebandy så det blir ju kul. Nu vill jag snart att det ska bli riktig vinter inte som det är i dag regn blåst och 5 gr det är inget för mig! Jag vill ha riktig vinter när det är vinter och en riktig! sommar när det är sommar det där mitt emellan kan kvitta. I morgon blir det mycket övningskörning för victor det är nog inte långt kvar nu han väntar på brev från transportstyrelsen i början på veckan och där står det magiska datumet. Så jag får väl hålla tummarna varje dag för han kommer antagligen inte säga något. Nu är det mycket om jag har kollat rätt så har vi ingen tom helg innan jul så det är bara att bita ihop jag har ju en ledig fredag innan dess i alla fall. Nu i em. kommer jag att bli skåning  för några timmar, jag håller verkligen på Helsingborg nu i svenska cup finalen vinner dom får ju de gule spela europa spel nästa säsong också och det vill vi ju.

Det är mycket nu!

Det är mycket nu, en mastodont uppgift som ska lämnas in på jobbet, ja ni läste rätt men den hade passat bättre in på högskolan men verkar inte som att vi har något val. Barnen har höstlov eller rättade sagt johanna jobbar på friidrottsskolan victor på skanska och vi på våra jobb och helst lite till men matilda har lov i alla fall det hade jag också behövt!!! Men snart är det jullov, förutom på trettondagsafton då ska vi ha PLANERINGSDAG hur tänker man då? Men sen tors - sönd ska vi till Gothia cup i Göteborg matildas lag ska spela innebandy det är kul: Jag har ledig fredag så det går ju inga dagar där så jag ska väl vara ledig i alla fall fyra dagar på jullovet. Har räknat ut att jag behöver ju lite semesterdagar nästa år så jag kan inte ta alla nu, men fyra flexdagar har jag i alla fall. Vi är klassföräldrar i matildas klass så på onsdag ska vi träffas och kolla igenom detaljer och onsdagen efter ska vi ha klassfesten. Skönt när det är gjort. Ofta längtar man till helgen och att det ska bli skönt med helg men ibland är det lite jobbigt med helger när det finns tonåringar i huset så jag har sett en ny innebörd i söndagar som annars är lite jobbiga i bland det är skönt med söndagar för det är så långt från en helgkväll man kan komma! Smart eller hur? Jörgen kom med förslaget att vi skulle göra något hela familjen men vi har tror vi EN ledig helg innan jul sen är det bara lite små saker en del men det är dock något. Men på helgerna är vi ju aldrig hemma alla i alla fall så jag vet inte. Här hemma känns det knappt som man pratar med de stora alla äter inte samtidigt och de sitter på sina rum sen när man väl kan eller alla är hemma så kan det bara bli tjat i alla fall så då kan det ju på sätt och vis kvitta. Det var allt från positiva klubben idag. Jag ska i alla fall in och köra ett cirkelpass på friskis i kväll och hoppas inte man behöver få en chock när man ska ta på sig skorna som förra gången....Usch vilken syn det var. Sjukvården är nog absolut inget för mig i mitt nästa liv. Det är kul att man kommit igång med träningen och att den flyter på så bra Friskis tre gånger i veckan tycker jag är ganska duktigt om jag får säga det själv.


RSS 2.0