Torsdagkväll

Tittar på semifinalen i melodifestivalen man får väl hoppas att sverige går vidare men jag tycker personligen att låten är ganska tråkig ett riktigt sömnpiller, Danmark var riktigt bra däremot. Idag har jag varit på friskis och tränat riktigt kul och det gick bra idag, roligt var också att jag träffade en gammal kompis där det är ju alltid kul. i morgon är jag ledig jippi!!!

Tisdagkväll

Det blev ingen handling i dag som det var tänkt, Matildá skulle vara med på match i Ulricehamn och det är ju alltid kul jag säger som Matilda sa det kan aldrig bli för mycket fotboll, nä hon har så rätt....Fick syn på vad klockan var och jag börjar ju tidigt i morgon så det är nog läggdags nu. I morgon ska vi få hämta pris vi vann i stegtävlingen jag vet inte vad men vunnit något har vi gjort kul, vi ska till stadshuset och hämta det. M ska spela match i Örby jörgen kan nog inte åka med, matchen är ganska sent och en bit att åka, tror inte han hinner hem till jobbet idag var vi hemma halv tio och matchen är lite senare och längre att åka imorgon, hon får helt enkelt klara sig utan oss och det gör hon det vet jag. Skönt snart är det fredag och då är jag ledig!!! Jippi

Dålig uppdatering

Jag har köpt en femårs dagbok och trodde att jag skulle skriva i den men jag är dålig på att uppdatera har jag märkt lika dålig här märker jag. Nu har jag betalat alla räkningar nu ska jag gå och ta på mig joggingkläder och ska ge mej ut på två varv på spåret. Jörgen springer i gbg, johanna är på liseberg och matilda är hos en kompis och ska sova över där. När jag har sprungit och duschat och så så ska jag ta en kopp kaffe på altanen. I dag är det Johannas födelsedag GRATTIS! 16 år tycker bara det är barnen som blir äldre ha ha ha. Ikväll blir det champions leauge final inter- bayern munchen jag håller på inter. Ja jörgen undrade förra helgen vad vi skulle göra nu när La liga var slut på lördag och söndagskvällar men jag har svaret snart börjar VM! kul och till dess får vi kolla på fristad goif F12 det är inte illa det. Snart får vi också kolla på en och annan friidrottstävling det är kul när det drar igång med deras utesäsong. Vilket härligt väder det har varit nu några dagar, lite mycket åska kanske men vi har ju inte behövt att frysa och det är SKÖNT! Det skall bli väldigt skönt med semester, känslan innan man går på semester är nästan bäst särskilt den dagen när man räknar timmarna och jag ska ha 5 1/2 vecka HÄRLIGT och vi hoppas på en svensk kanonsommar ala -94 det vore inte fel. Jag tjuvstarar lite ledigt nu i veckan jag har ledig FREDAG. Ha det gott i värmen jag bara njuter

Helg!

Skönt med fredag, idag har vi haft extrahjälp på jobbet, Matilda och Tilda har praoat, kul. Känns inte riktigt som någon lugn skön helg direkt, vuxenvandring, mycket bilåkande, j jobbar mycket och vips så är det måndag och jag kan tyvärr inte känna som många kan nästa vecka  att det bara är tre arbetsdagar för jag jobbar på fredagen, j  har ju ändå jour och vi kan inte åka någonstans ändå så då kan vi ju lika gärna jobba. Jo kommer hem på söndag det blir kul, tyvärr har dom inte haft något bra väder. Vad irriterande nästan i varje ord får man skriva om för att inte tangenterna tar. Jag längtar till jag kan börja träna igen, nu blir det ju penicillin 10dgar först, man ska ju aldrig tro att det börjar gå lättare för då är det alltid en käpp i hjulet. Nu är j och hämtar v för han ska jobba sen, i morgon ska han vara på torget 04.50 och bygga upp något och sen på sen em ska det ner igen. J har ju jour så gissa vem som får gå upp och köra in honom i morgon? Har gått upp 5.10 tre dagar i rad nu så det börjar kännas. Ska nog sova lite för jag får ju inte lägga mig i kväll heller eftersom jag ska vuxenvandra, johannas klass har ansvar för deti helgen. Ha det gott håll i hatten det är halvstorm.

Långt uppehåll

Nu var det länge sedan jag skrev här tiden rusar iväg och jag har inte haft tid, och så mycket händer det inte så att det finns så mycket att skriva alltid. Här är alldeles tyst jag har på tv4 nyheterna, Johanna är i Italien, det h ade inte jag haft några problem med heller här är 5 grader och mulet och lite regn är det vår det? Hon satt ute på balkongen kl. 00.15 och åt nudlar i natt när dom kom fram och det hade ju inte jag vilja göra här. Victor och Jörgen är i Varberg och håller på med altanen, och Matilda är på fotbollsläger i Vänga. Kl. 16.30 ska jag till vänga för en föräldraraktivitet. Jörgen kommer hem senare i kväll för han ska jobba i morgon, då har Matilda träningsmatch och det är föräldrarmöte. Jag vill ha VÅR nu det är för kallt, solen behöver inte lysa varje dag och det fattar jag me att den inte kan men varmare kan man väl i alla fall begära eller???? I går var Matilda och jag och köpte presenter till johanna, byxor, ett linne och en tröja till matilda och tittade på kortegen, det är ju ett vårtecken ändå även om man stog i kyla och regn. Jag ska gå en promenad och sen får vi se vad jag känner för att göra.

RSS 2.0